A Gree légkondicionálók szembe szállnak a nyári meleggel

Gree légkondicionálók

Ha neked is ellenséged a nyári kánikula, érdemes szétnézni a Cascadeklima.hu weboldalon. A Gree légkondicionáló széles választéka érhető el a webáruházban. A lakossági és az ipari hűtésben is segítséget nyújt a Gree klíma. A Gree klíma 2005 óta hódít a lakossági piacon, hiszen a világ legtöbb lakossági klímáját értékesítő ranglistán az első helyet bitorolja.

A gazdaságos üzemeltetés, a tartós minőség és a folyamatos fejlesztéseknek köszönheti első helyét. Magas hatékonyságú DC inverteres készülékek, amelyek 1 Hz-es alacsony frekvenciás inverter technológiával készülnek. Minden otthon kényelméhez hozzá szeretnének járulni a klíma készítői, ezért a fejlesztések is folyamatosak, amelyek elsősorban a lakossági igényeknek megfelelően alakulnak.

A Gree klíma gyártói közül érdemes megemlíteni a Hefei-t, a Zhuhai-t és a Wuhant. Évente 60 millió lakossági klímát készítenek ezekben a gyárakban. Alkatrészeket, kompresszorokat több elismert márkához is a Gree gyárt, talán nem véletlenül. A szigorú minőségbiztosítási rendszer és az innovatív megoldások folyamatosan az élen tartják. Az energiatakarékos és környezetbarát rendszereket mindenkinek csak ajánlani tudjuk.

Érdeme kiemelni a Cascade Bora klímát, amely számos kiemelkedő tulajdonsággal bír. Környezetbarát R32 gázzal kerül feltöltésre, így az üvegházhatást okozó hatás a harmadára csökken. A Cold Plazma ionizátor egy olyan elektrosztatikus szűrő, amely első lépésben a szennyeződéseket polarizálja és elektrosztatikus úton el is távolítja azokat. Cigaretta, füst, szagok, az atkák mind eltűnnek otthonunkból, ha ezt a klímát választjuk. Energiahatékonyságban az elsők köz tehető. Az I feel kényelmi funkció pontos hőmérséklet szabályozást tesz lehetővé, míg az iker forgódugattyús kompresszor nagy hatásfokkal biztosítja a hűtőközeg áramlását. Teszi ezt a lehető leghalkabban, hogy az otthonokban még akkor is csend legyen, amikor a legnagyobb teljesítményt fejti ki, hogy megfelelő hőmérsékletet biztosítson a család összes tagjának.  Az inverter vezérlés és a G10 technológiának köszönhetően ultra alacsony fordulatszámmal is képes az üzemeltetésre. Ezzel a családoknak igen nagymértékű energiamegatakarítást tesz lehetővé. A 3 fokozatú ventilátor és a keskeny beltéri egység már csak hab a tortán.