A hajdúszoboszlói apartmanosok egyre több orosz vendégről számolnak be!

A hajdúszoboszlói apartmanosok egyre több orosz vendégről számolnak be!

Igényes fürdőhelyen töltené a hétvégét? A kinti hőmérséklet ellenére is hódolna a fürdőzés élményének? Hazánk egyik méltán híres komplexuma, a hajdúszoboszlói Aqua-Palace élményfürdő és a 2014-ben megújult Gyógyfürdő kiemelt népszerűségnek örvendenek az ősztől késő tavaszig terjedő időszakban is. Nem csak helyiek és hazai turisták keresik fel szívesen a komplexumot, de például az orosz vendégek sem mennek ritkaságszámba. A Szálláskérés kiadó apartmanjai közül többen is jelezték az elmúlt időszakban, hogy orosz vendégek is szép számmal foglalnak náluk szállást.

A város és népszerű fürdői nem véletlen ilyen kedvelt, hiszen a legmagasabb színvonalon nyújtják a pihenés élményét, kínálatában, szolgáltatásai között pedig minden korosztály megtalálja az igényeinek megfelelőt. A Gyógyfürdő termál medencéi mellett szauna, iszappakolás, kádas fürdő, súlyfürdő is várja a betegeket, sőt, masszázs, elektroterápia is a teljes ellazulást szolgálják. A jódos, brómos, konyhasós víz kiválóan alkalmas reumatikus betegségek kezelésére, de a bőrgyógyászati betegségek, a sokaknál jelentkező ekcéma és pikkelysömör is kiválóan reagálnak a gyógyvízre, éppen úgy, ahogy az idegi fájdalmak és ideggyulladások is javulást mutatnak a fürdőben kúraszerűen eltöltött időszakra.

Az Aqua-Palace mindösszesen 15 ezer négyzetméteren terül el, és 20 medencével várja a kicsiket és a nagyokat egyaránt. Az exkluzív élménymedencék különböző korokba, és helyszínekre repítik el hangulatukkal a fürdőzőket, így rendelkezésre áll többek között a trópusi fürdő, Római fürdő, barlang-, mozi-, vagy jégbarlang fürdő is. Az élményelemekkel és vízsugár masszázzsal gazdagított medencék tökéletes feltöltődést biztosítanak a család minden tagja számára.