A második legfontosabb része az étteremnek

Meglehetősen fura számomra, de kénytelen vagyok elfogadni azt a tényt, hogy mind a mai napig nagyon sok étterem tulajdonos nem tulajdonít kellő jelentőséget a megfelelő éttermi szoftver használatának. Még mindig nagyon sokan vannak, akik úgy gondolják, hogy ez csak egy szükséges valami, ami kicsit segít az étterem átláthatóságában, de valójában komoly hatással nincs egy éttermi program az adott étterem működésére.
Talán ez annak tudható be, hogy elsősorban az étel kell, jó legyen, másodsorban a személyzet és csak ezek után jön minden más, köztük az éttermi rendszer is.
Valahol értem a logikát, de ettől még ez téves. Hiszen a jó éttermi szoftver szerintem, komolyabb pozitív hatással van egy étterem működésére, mint a jó személyzet, hiszen egy rossz rendszert senki nem tud jól követni, a jó rendszer pedig az ügyetlenebbeket is könnyedén navigálja a jó irányba.
Tehát, szerény meglátásom szerint a lehető legtökéletesebb éttermi program beszerzése minden étterem számára nagyon fontos kell, legyen, mert ez teszi majd lehetővé, hogy egy zsúfolt napon is minden simán és zökkenőmentesen menjen, és így nagyobb termelékenységet érhessenek el, a minőség megtartása mellett.