FatherBull a magyar motorsportért! Szenyán Dávid szenvedélye a hazai sikerért

szallitas

A FatherBull Ltd., mint Bódis Richárd támogatója

Tudatos, felelősségteljes és közösségként fellépő vállalkozásként fontos számunkra Munkatársaink és Partnereink elégedettsége. Emellett felelősségünk az is, hogy segítsük és támogassuk környezetünket, ezáltal értékeinket képviselve.

Dinamikusan fejlődő vállalkozásként módunkban áll anyagilag támogatni olyan intézményeket vagy egyesületeket, akik saját értékeinket képviselik. Célunk, hogy ezzel mások sikeréhez hozzájárulhassunk.

Ezokból döntött Szenyán Dávid, a FatherBull Ltd. ügyvezetője és tulajdonosa, úgy, hogy vállalkozása megkezdi a magyar sport felkarolását.

2016 óta a FatherBull Ltd. Bódis Richárd motorsport versenyző hivatalos támogatója. Szenyán Dávid, a FatherBull tulajdonosának hatalmas szenvedélye ez a sportág és álma, hogy támogatásával gyökeresen meghatározza a magyar motorsport jövőjét és nemzetközi elismertségét.

Bódis Richárd a FatherBull szponzori támogatásával 2017-ben új motorral és új szerelő stábbal meg tudta szerezni az országos bajnoki ezüstérmet a 600-as kategóriában. 2018-ban újabb győzelmekre számít: kemény felkészülési fázisnak néz elébe, de ez egy percig sem befolyásolja határtalan motivációját. Richárd szereti a kihívásokat és idén is készen áll megküzdeni versenytársaival.

Dávid víziója az, hogy az elkövetkezendő esztendőkben a Magyar Motorsport újra nemzetközi hírekben és lapokban szerepeljen. Szeretné, ha újra hangot kapnának Magyarország remek versenyzői.

Emellett Dávid szeretné elérni, hogy a FatherBull keményen dolgozó Munkatársai is büszkén emlegessék Bódis Richárdot és elfogja őket is a motorsport iránti szenvedély. A FatherBull csapata együtt szurkol Richárdnak és együtt pezseg minden verseny előtt.