Happy dog: Mi kell a kutyának?

A happy dog supreme szárazeledelek, illetve a happy dog konzervjek a piacon található legtöbb eledelhez képest viszonylag nagy arányban tartalmaznak friss húst.

A kutya élelemmennyiségének egy része szénhidráttartalmú, növényi eredetű élelmiszerekből – tészta, rizs, kukoricalisztes ételek stb. – is származhat. Ezek az élelmiszerek a szénhidrátokon kívül más tápanyagokat is tartalmaznak, például vitaminokat, kevés növényi fehérjét. A happy dog supreme és a happy dog naturcroq szárazeledelei is tartalmazzák ezen komponenseket. A növényi eredetű ételekről mindenekelőtt azt kell tudni, hogy azok főleg szénhidráttartalmuknál fogva lehetnek fontos energiaadók. Ezen kívül tekintettel rosttartalmukra, mint kiegészítő fontos szerepet kapnak az étrendben, hiszen kizárólag húsféleségekkel kissé nehezen is tudnánk jóllakatni főleg a nagyobb testű kutyát. A szuperprémium szárazeledelek ehhez kínálnak alternatívát, kellő arányban tartalmazva a növényi összetevőket is.
A kiegészítő élelmiszerek közül elsősorban a rizst ajánljuk a kutyatulajdonos figyelmébe, amely könnyen emészthető. A Happy dog receptúrája, megfelelő adagolással és odafigyeléssel megoldást nyújthat a túlsúllyal küzdő kedvencnek. A pacsizoo webáruházában emésztési problémákkal vagy túlsúllyal küzdő kutyák részére is könnyen választhatunk kiváló áron beszerezhető eledelt, akár ingyenes házhozszállítással. Hízásra hajlamos kutyák rendszeres táplálására azonban ez nem alkalmas. Kövér kutyákat egyébként ne etessünk főtt vagy sült tésztaféleségekkel se. Válasszuk a happy dog light szárazeledeleit, kutyatápjait amelyeket kifejezetten a túlsúlyos kutyák táplálására fejlesztettek ki.