Min múlik egy hatékony épületgépészeti tervezés?

épületgépészeti

A minőségi anyagok és a korszerű technológia nagy szerepet játszanak abban, hogy mi lesz az épületgépészeti tervezés végeredménye. A drága energiák kiváltása kiemelt fontossággal bír mindenki számára. A profi épületgépészeti megoldások pontosan ezekre a problémákra kínálnak megoldást. Az új valamint a meglévő rendszereket is át lehet tervezni úgy, hogy korszerűvé váljon a teljes épület gépészete. Minőségi és pontos munkára való törekvésben a Fülöp Épületgépészet az élen jár. A zöld energia hasznosítása, a napkollektorok és a hőszivattyúk ma már sokak számára elérhetők.

A modern megoldásoknak köszönhetően otthonunk komfortszintjét nagymértékben növelhetjük a teljes körű épületgépészeti felújításokat követően. A minőségi kivitelezés, a modern technikai megoldások az adott ház élvezhetőségét képesek nagymértékben befolyásolni. A víz, a levegő megfelelő minősége és a ház megfelelő hőmérsékletének biztosítása költséghatékonyan, ebben tudnak segíteni a Fülöp Épületgépészet munkatársai. Megtervezik a víz-, a gázellátást, elvégzik a fűtásszerelési munkálatokat, elkészítik a faláttöréseket és a szellőzőfuratokat, szükség esetén kiépítik a légtechnikai és hővisszanyerő rendszerek kiépítését, gőzrendszereket építenek ki és számíthatunk rájuk akkor is, ha központi porszívóra vágyunk. Helyszíni felméréssel, gépészeti felméréssel, energetikai számításokkal, tervdokumentációk elkészítésével, az engedélyezési tervek elkészítésével és a kivitelezéssel is segítik ügyfeleiket.

A házakban elhelyezett kazánok élettartamát nagyban befolyásolja az, hogy a működéséhez milyen vizet használnak fel. A nem megfelelő minőségű fűtővíz meghibásodásokat okozhat a teljes rendszerben. A korróziós károkat mindenképpen érdemes megelőzni, hiszen a javítási munkálatok hatalmas költséget képesek felemészteni. A többletköltségekre egy háztartásnak sincsen szükséges. A vízkezelő berendezéseket ilyenkor kompletten ki kell cserélni. A megújuló fűtési technológiákat a szakemberek képesek integrálni a már meglévő rendszerekbe. Kiépítik a vízelőkészítő és a vízkezelő berendezéseket, javítanak és cserélnek, ahol arra szükség van. Szolár fűtésrendszerek, pellet kazánok, hőszivattyú és hővisszanyerős szellőztető berendezések kiépítése is megtalálható a széles szolgáltatás palettában.