A csontkovácsolás csak egy masszírozás?

Sokan összekeverik a csontkovácsolás budapesten és a masszírozást, ám a különbség óriási közöttük!

A masszőr csak a lágy szövetekkel foglalkozik, míg a csontkovácsolás során budapesten az ízületek és csigolyák, valamint a belső szervek működésére os összpontosítanak.

A masszázs csak egy kellemes pihentető eljárás, de a csontkovácsolás budapesten egy komoly kezelés, amelynek eredménye nem a tünetek átmeneti megszüntetése, hanem akár a teljes gyógyulás.

Ugyanakkor a csontkovácsolás budapesten szisztémás (teljes testet érintő) terjedelme terápiás masszázst is tartalmazhat, ezáltal a csontkovács árak magasabbak.

Mit kezel a csontkovácsolás?

A csontkovácsolás budapesten elsősorban az izom-csontrendszer, valamint a belső szervek betegségeinek kezelésére szolgál. Az ilyen típusú kezelés különösen javasolt a csigolyák közötti sérv és a gerincoszlop különböző részeinek sérüléseinél.

A csontkovácsolás budapesten észrevehető enyhülést hozhat a vegetatív idegrendszeri zavarok bizonyos megnyilvánulásainál is, ami fejfájással, szédüléssel, esetleg emésztőrendszeri rendellenességekkel és egyéb fájdalmas tünetekkel jelentkezik. Azáltal, hogy sokkal hatékonyabb ez az eljárás, a csontkovács árak is magasabbak, de annak aki állandó fájdalommal él, ,minden pénzt megér a kellemetlen tünetek enyhítése.