Ásvány medál karácsonyi ajándéknak

Ásvány medál

Jön a december a hideggel, a rövid napokkal, a hóval remélhetőleg, a sok jéggel és a Karácsonnyal. Nagyon szeretem a Karácsonyt. A hangulata egyszerűen mesébe illő. Az a rengeteg mézeskalács, az a sok gyertya láng, a fahéj illata, a karácsonyfa, a fadíszek, a csengők mind mind csodálatos tájképet és hangulatot hoznak létre. A Karácsony a szeretet ünnepe. Ilyenkor mindenki mindenkinek ad ajándékot. És itt bukkan ki az egyetlen baj az egész ünnepi légkörből… ugyanis én nem tudok ajándékot csinálni vagy vásárolni. Főleg nem lányoknak. Nem tudom eltalálni, hogy mit szeret az illető, mire vágyik stb.

Ha pedig eltalálom, akkor már biztos megvan neki. Egy szóval, nincs szerencsém ilyen téren. Rengeteg embertől kértem tanácsot, de nem kaptam sok használható választ. Egyszer, viszont egy ismerősöm adott egy jó tanácsot. Mondta, hogy valami apró és jelentős dolgot vegyek, mint például egy fülbevalót, nyakláncot, medált, karperecet stb. A lányok imádják az ékszereket, úgyhogy egy egyedi medál mindig jól tud jönni. Elkezdtem keresgélni a város ékszeres boltjaiban, de nem találtam semmi egyedit. Hazamentem és online még keresgéltem egy kicsit, hátha sikerül találni valami webáruházat. Sikerült is, találtam egy gyönyörű ásvány medált. Ennek a medálnak gyönyörű színe volt és különleges gyógyhatása. Vettem hozzá egy láncot amire fel lehet fűzni és odaadtam egy barátnőmnek karácsonyi ajándéknak. Nagyon örült a neki. Az ásvány medál tökéletes választás volt.

Sokat hordta. Mindenhez felvette és boldogan viselte. Ezt azért írtam le nektek, hogy hátha tudok segíteni olyan fiúkon, mint én, azaz olyanokon akik tanácstalanok Karácsonykor az ajándékozásban. Annyira érdekes, hogy egy ásvány medál mekkora örömet tud szerezni egy embernek… Pedig csak egy apró színes kő.