Egészségügyi ellátás és az ESTA kérelem

Ezen a weboldalon azokat várják, akik amerikai utazást terveznek a közeljövőben, és szeretnék mihamarabb rendbe tenni az utazási engedélyeket. Az ESTA, vagyis az Elektronikus Utazási Engedély már online is igényelhető a www.estavisa.hu oldalon. Mindent megtudhat arról, hogy mire van szüksége az utazás előtt és mennyi idő alatt kapja meg majd az engedélyét. Azon országok polgárai, köztük Magyarországé is, akik a Vízummentességi Program tagjai, mindenképp be kell szerezzék az ESTA engedélyüket. Ezt nagyon egyszerűen elintézheti.

Az oldalon ki kell töltenie egy nyilatkozatot, ahol néhány személyes adat mellett, fel kell tüntetnie az útlevél adatait is. Ha ez megvan, még válaszolnia kell néhány kérdésre és utána már csak a fizetés marad hátra. Biztonságos kártyás fizetési rendszer áll a rendelkezésére, így teljesen nyugodt lehet az adatait illetően. A kérelmek több mint 99 százalékát elfogadják, így hát szinte biztos, hogy Ön is felfedezheti az Amerikai Egyesült Államok leghíresebb városait. Látogassanak el a csodaszép, pálmafákkal borított Floridába, ahol a nyár garantáltan emlékezetes lesz az egész család számára!

Az ESTA megszerzését követően az sem akadály, hogy akár Las Vegasban töltsön egy teljes hétvégét a barátokkal, hiszen legalább egyszer mindenkinek át kell élnie azt a hangulatot. Az ESTA kérelem mellett, az egészségügyi ellátásra is figyelmet kell fordítania, ugyanis az USA ellátása teljesen más, mint az Európai.

Elsősorban, az egészségügyi ellátórendszer magán, tehát nagyon magas összeget kell fizetni még a legkisebb vizsgálatért is. Éppen ezért, még indulás előtt meg kell győződnie arról, hogy az egészségügyi kártyája lefed minden lehetséges vészhelyzetet. Ugyanez a helyzet akkor is, ha mentőt kell hívnia. A kiszállás költségét Önnek vagy a biztosító cégnek kell majd kifizetnie. Természetesen az is lehet, hogy nem lesz szüksége ellátásra, de mindenképp fel kell készülni minden lehetőségre. Az ESTA kérelem igénylése gyors folyamat, így hát bőven marad ideje elintézni majd a biztosítást is.

Az oldalon segítséget talál a szabadidős tevékenységek terén is, hiszen megismerheti az 5 leglátogatottabb várost, valamint útmutatást kap a repülőterekkel kapcsolatban is. Tervezzen meg egy emlékezetes nyarat a párjával vagy a családjával, majd nyújtsa be az ESTA kérelem igénylését a weboldalon! Rövid időn belül választ kap rá és elkezdheti a nyaralás további részét is megtervezni. Aki még sosem járt az USA-ban, annak biztosan egy maradandó emlék lesz ez az élmény, de ne feledje, hogy maximum 90 napot tölthet ott!