Egyszerűbb lesz a futárkezelés

Az elmúlt jó pár évben gyűjtött tapasztalatunk alapján, elmondhatjuk, hogy a legtöbb kiszállítással foglalkozó étteremnek a gyenge pontja a futárok kezelése, útvonalaik összehangolása.
Éppen e miatt, a mi általunk tervezett online vendéglátó szoftver egyik alap eleme volt, a visszajelzések alapján megtervezett futár manager, melynek segítségével nagymértékben leegyszerűsödik az ételek kiszállítása és a futárok kezelése.
Bár a jelenleg üzemelő étel kiszállítás kezelő opciónk is nagyon kedvelt ügyfeleink részéről, úgy vettük észre, hogy a nagyobb területeket lefedő cégeknél még így is sok energiába kerül a tökéletes útvonalak összeállítása. így azt a jó hírt közölhetem most a z olvasókkal, hogy már fejlesztés alatt áll a legújabb futár managerünk. Ez már nem csak a futárok egyszerűbb kezelését teszi lehetővé, de automatikusan, térképhez kötve állítja majd össze a legtökéletesebb kiszállítási útvonalakat, így nagy terhet levéve a diszpécserekről.
Bár sok egyebet fogunk még a következő időszakban beépíteni és változtatni, elvégre ez egy élő étel kiszállítás kezelő, de biztos vagyok benne, hogy ez az opció igazán nagy durranás lesz majd!