Ekcéma krém és kézműves szappan

Ekcéma krém

Talán az egyik leggyakoribb bőrbetegség az ekcéma, ami rendkívül kellemetlen, mert piros kiütésekkel, állandó viszketéssel jár. Sajnos, ez egyre több embert érint napjainkban és minden bizonnyal több kiváltó oka is van. Megjelenését előidézheti a helytelen táplálkozás, mosópor vagy ételallergia, valamint a káros kozmetikai szerek használta. Enyhíti a panaszokat az ekcéma krém, csillapítja a fájdalmas, égető érzést, csökkenti a viszketés tüneteit, ugyanakkor nyugtatja és hidratálja is a bőrt. Számos hatékony módszer létezik a kezelésére, viszont nem lehet teljes mértékben megszüntetni. Nem elég csak az ekcéma krém alkalmazása, hanem arra is nagyon figyelni kell, hogy milyen típusú termékekkel érintkezünk.

Kerülni kell az olyan készítményeket, amelyek irritálhatják a bőrt, mint amilyenek például a különböző tisztítószerek, mosószerek, illatos öblítők, valamint a bőrnek nem megfelelő kozmetikumok. A gyulladásban lévő bőrt mindentől kímélni kell! Lényegében az sem mindegy, hogy az ekcéma krém, amit használunk, milyen típusú. Vannak ugyanis szteroidokat tartalmazó ekcéma krémek, ezeknek az alkalmazása során a bőr elvékonyodik, foltos lesz, ezért inkább a természetes összetevőkből előállított készítmények mellett érdemes dönteni. Ezek kifejezetten bőrbarát termékek, nem tartalmaznak szteroidokat. A webshop-hillvital.hu webáruházból is beszerezhetjük a természetes alapanyagokból készült Dermasoft balzsamot, amelyik ekcémás, csalánkiütéses bőr ápolására lett előállítva.

Ennek igénybevételével hatékonyan és rövid időn belül leküzdhető az égető pirosság és a szüntelen bőrviszketés. A balzsam legfőbb összetevőjét a népi gyógyászatban évezredek óta sikerrel használt kamilla képezi. Ezen kívül, még 11 másik gyógynövény is megtalálható ebben az ekcéma krémben. Érdemes tehát beszereznie ezt a csodás készítményt, ami gyors segítséget képes nyújtani Önnek a bajban.

Tudni kell azt is, hogy nemcsak az ekcéma krém segítsége által enyhíthetjük a kellemetlen tüneteket, hanem vásárolhatunk különféle balzsamokat, illatanyagoktól mentes szappanokat, krémeket is, ha ekcémával küzdünk. A webáruház ezeket a termékeket is a rendelkezésünkre bocsájtja, hiszen a kínálatban szerepel a holt-tengeri iszapos kézműves szappan, a gyógyászati kátrány hozzáadásával készített szappan, a természetes ekcéma krém, de még a Bőrbetegek kézikönyvét is megvásárolhatja az idelátogató. Ne szenvedjen tovább az ekcéma okozta kellemetlenségektől, hanem vegye meg pár kattintással ezeket a termékeket és enyhítse panaszokat!