Gyerek van a családban? Érdemes minden konyhai gépet bebiztosítani.

konyhai gép

A gyerekeket nevelők közül már sokan tudják, hogy a konyha az egyik legveszélyesebb terület egy kicsi számára. Itt fordulnak elő a leggyakrabban a különféle balesetek. Számtalan éles tárgy található meg egy konyhában, kések, nehéz vagy éppen egyéb éles tárgyak. Ezeknek az eszközöknek az elzárására van már lehetőség, hiszen ma már gép és szekrény zárakat is lehet vásárolni.

Mai rohanó világunkban nagyon nehéz egyszerre több dologra is odafigyelni, de ezeket a gondokat ki lehet küszöbölni a gyerekzárakkal. A kicsik egyre érdeklődőbbek, így nekünk szülőknek hatalmas a felelősségünk. A számtalan konyhai gép is gyakorta problémát okoz a családoknál. Van egy jó hírünk. Ma már van olyan mosogatógép, ami eleve gyerekzáras (részletek itt: https://www.markabolt.hu/mosogatogep/.

A számtalan mosogatógép közül ebben az évben is igen nehéz választani, pláne hogy közeledik a karácsony, és esetleg ajándékba is szánunk egy mosogatógépet vagy egy mosógépet. Természetesen gyerekzáras termékeket a beépíthető főzőlapok között is találunk. Talán a tűzhely az, ami a legjobban veszélyezteti a gyerekeket, hiszen elég egy mozdulat és a főzőlapok máris tűzforrók, így a kicsik is könnyedén égési sérüléseket szenvedhetnek.  Az Elektrolux főzőlap 4 indukciós főzőzónával, gyerekzárral, Bridge funkcióval, kapcsolólezárás funkcióval, öko időzítővel, hangjelzéssel és automata felfűtéssel is rendelkezik.

A 7,4 kW összeteljesítményű főzőlap tökéletes egy gyermekeket nevelő család számára.  A bal hátsó főzőzóna 210 mm, a jobb hátsó 180 mm, míg a jobb első 145 mm. Láthatjuk, hogy 3 főzőlap is rendelkezésünkre áll, így amellett, hogy gyermekbiztos, még a karácsonyi menüt is gyorsan elkészíthetjük rajta. Érdemes többször is benézni az áruházba, hiszen akár karácsony előtti időszakokban is érkezhetnek új termékek, esetleg egy különleges akcióval is előrukkolhatnak.  A háztartási gépek gyermekbiztossá tétel, minden szülőnek fontos, de ne felejtkezzünk el az egyéb konyhai eszközök bebiztosításáról sem. Vásároljunk a konyhai fiókokra és szekrényekre is gyermekzárakat, hogy egyáltalán ne kelljen aggódnunk a gyerekek biztonságáért.