JBL Xtreme bluetooth hangszóró

A JBL kínálatából érdemes hangszórót választani akkor is, ha valami igazán nagy teljesítményt és látványban is remek darabot szeretnénk. A JBL Xtreme nem fog csalódást okozni, nagy mérete ellenére sem kelt robusztus hatást. A tervezők remekül eltalálták a designt. A JBL Xtreme bluetooth hangszóró fekete, kék és sötétvörös mellett terepszínben is megrendelhető a MobileHome webáruházban, ha valami kisebb a vágyad JNL Charge 3 és JBL Clip is rendelhető nálunk.
Adapteres töltő is jár hozzá emellett vállpántra is akaszthatod és viheted, mint egy táskát.

A kezelőgombokat a hangszóró tetején helyezték el, egyértelműek és könnyen kezelhetőek. Ha sztereó hatásra vágysz két hangfalat is összekapcsolhatsz.
Az Xtreme fröccsenés és vízálló, elvileg a csapból folyó víz vagy az eső sem tehet kárt benne. A hátulján elhelyezett csatlakozókhoz zipzár elhúzásával férhetünk hozzá. Ez szabadtéri buli vagy fürdőszobai használat esetén igen előnyös. A Micro USB csatlakozás le van dugózva rajta, szervizeléshez használandó. Megtalálható rajta külső csatlakozó, AUX és két USB csatlakozás.

A csatlakozás könnyedén megtörténik. Bekapcsolt állapotban a Bluetooth gombot hosszan lenyomva hangjelzés értesít, hogy a JBL hangszóró látható a többi eszköz számára. Okos hangszórók bekapcsolt állapotában, ha valamilyen ismerős eszközt érzékel, akkor arra automatikusan csatlakozik. Ezt nem befolyásolja ha AUX kábelen bemenő jelet kap. Az egy időben vezeték nélkül kapcsolódó eszközök száma maximum három.
Ha telefonhívást szeretnénk kihangosítani rajta kicsit csalódást okoz. A beszélgetés hangminősége nem nevezhető tisztának. Telefonáláskor érdemes a bluetooth hangszóró közelében maradni, a jobb élmény érdekében.
A zenei hangminőség ezzel szemben elvarázsolt minket. A JBL-ekre egyébként is jellemző mély, ütős hang az Xterme hangszórónál is megtalálható, de ez a méret és ez a teljesítmény tekintélyt parancsoló és élvezetessé teszi a zenehallgatást. A JBL nagy gyermeke arra született, hogy a nyári házibulik közönségét dübörögve ringassa a slágerek között bolyongva. A basszusok ütősek, a magas hangok tiszták, a maximális hangerő elképesztő.

A legjobb lesz, ha a szomszédokat is meghívod a buliba.
A beépített akku 15 óra lejátszási időt ígér, ez betarthatónak látszik. Nagy előnye még, hogy külső akkumulátorként is működik, függetlenül attól, hogy éppen hallgatunk-e rajta zenét vagy pihenő stádiumban van, telik a 10 ezer mAh-nyi kapacitásból.
A 90ezer forint körüli árával nem számít olcsó kategóriájú bluetooth hangszórónak. Ha csak a lakásban használnád, elég, ha egy kisebb teljesítményű olcsóbb vízálló bluetooth hangszórót választasz. Ha te vagy a kerti partik vagy a kirándulások királya, akkor neked készült a JBL fenegyereke, aki nem ijed meg az esőtől sem.