Jópofa Valentin napi ajándék ötletek

Közeledik a Valentin-nap, és nem tudjuk, hogy mivel lepjük meg kedvesünket? Nincs is egyszerűbb dolgunk, mint a Crazy webshop oldalára kattintani, és máris több ötlet között tudunk válogatni. Igazán nagyszerű meglepetésnek számít a Szerelem bab. Kiváló Valentin napi ajándék ötletek közé tartozik, hiszen a kis érzékeny növényke díszcsomagolásban érkezik. Ha gondosan öntözik, akkor a bab kikel, amire a Love felirat van belevésve. Igazi meglepetésnek is tekinthető, hiszen több hétre van szükségünk ahhoz, hogy a bab kikeljen, és megjelenik a szerelmi vallomás.

Kézzel készített, ízléses kerámia cserépbe van elültetve. Különlegessége, hogy hosszú éveken át virágozhat is a számunkra, ha mindig gondozzuk. Ha a párunk édesszájú, akkor akár méztartó csuprot is vásárolhatunk a számára. A hasznos Valentin napi ajándék ötletek közé sorolható, hiszen a mézes csuprot nemcsak ő, hanem az egész család is használhatja. Ideális ajándék nőknek. Anyaga kerámia.

Díszcsomagolásban érkezik meg. Ha párunk férfi, és még főzni is szeret, akkor számára kötényt is vásárolhatunk. A vicces, humoros feliratnak köszönhetően minden férfinak tetszeni fog az ilyen meglepetés. Mérete univerzális, anyaga pamut és könnyedén mosható. Ötletes Valentin napi ajándék ötletek közé tartozik a szív alakú serpenyő is, hiszen ebben majd szív alakú finomságokat tudunk készíteni párunknak.

Különlegessé tehetjük a reggeliket, vacsorákat, ha egy szív alakú rántottát készítünk a számára. Nagyon hasznos lehet, mondjuk, egy párna is, ha pedig Valentin-nap, akkor jó, ha szív alakú párnát választunk. A piros, plüss párna igazán szívhez szóló ajándéknak tekinthető. Nagyszerű választás nőknek, férfiaknak is.