Motoros kesztyű a biztonságért és a balesetek ellen

motoros kesztyű

Motorozás közben feltétlenül vigyázni kell a kezünkre. A suhanó levegő és a hideg hőmérséklet nemcsak a bőrt károsíthatja, hanem súlyosabb sérülésekhez is vezethet. A motorkerékpárosok keze különösen sérülésveszélyes, ezért azt erőteljesen védeni kell. A hagyományos téli kézre húzható ruhadarab nem elég.

A motoros kesztyű kifejezetten a zord körülményekhez igazodik, védelmet nyújt az esések során és meleget biztosít, miközben nem korlátozza a mozgást. Úgy tervezték, hogy a vezető jól érezze a fogantyúkat, miközben maximálisan védve vannak az ujjpercei és a csuklója. A motoros kesztyűnek köszönhetően, a kéz nem csúszik vezetés közben. Nagyon fontos, hogy a kesztyű jól illeszkedjen. Az ilyen kiegészítő nem lehet túl nagy vagy túl szoros.

Ezért kínálunk különböző modelleket és méreteket. Webshopunkban az elismert márkák férfi és női motoros kesztyűi kaptak helyet. Minden általunk kínált termék a legmagasabb minőségű anyagokból készült, így a tökéletesen illeszkedik a kézhez és nem okoz kellemetlen érzést.