Optikai szintezők

Az optikai szintező ma már számtalan kivitelezői és mérnöki feladat elengedhetetlen mérőeszköze. Népszerűségének az oka, hogy használata nagyon egyszerű, és lényegesen kedvezőbb áron érhető el mint egy forgólézer.

Az optikai szintezők típusait tekintve a különbség legtöbbször az objektív nagyításában és a szintezés pontosságában van. Az általános nagyítású szintezők a 24X és 32X típusok, de találni a piacon 20X és 28X nagyítású optikai szintezőket is. A szintezők pontosságát gyakran 1 km oda-vissza szintezéssel adják meg, mely gyakran értik félre. Ez a szintezési forma a vonalszintezést jelenti, amikor is 10 méterenként előre és visszaszintezve mérnek 1 km-ig, majd onnan vissza. Az oda és visszamérésből jön ki egy szórás ami a készülék pontosságát jelenti. A valóságban tehát a pontossági értéket 10 méterre kivetítve kell értelmezni.

Az oldalunkon Leica NA és hedue márkájú optikai szintezőket kínálunk kedvezményes áron, ráadásul a rendszeresen jelentkező akciós csomagajánlatoknak köszönhetően nem ritka a 20-30% csomagakciós sem.

Az termékek nagyobb részét raktáron tartjuk, rendelés esetén akár már másnapra ki tudjuk kézbesíteni a szintezőműszert ha úgy kéri egyből a munkaterületre is. Amennyiben kérdése lenne a szintező műszerekkel kapcsolatban, keressen minket bizalommal a MűszerGuru.hu weboldalán!