Reiki tanfolyamokra Budapesten is jelentkezhet

Reiki tanfolyamokra

Budapesten bőven akad lehetőség arra, hogy egy reiki tanfolyamon részt vegyél, hiszen Reikireka erre is számtalan megoldást kínál. Reiki tanfolyam 1, Reiki tanfolyam 2, Reiki Mester és Mesterfogások tanfolyam és beavatás is elérhető a széles tanfolyam kínálatban. Az egyes tanfolyamokról a weboldalon több hasznos információt is találhatunk. A tanfolyamokat folyamatosan hirdetik meg, így bármikor is döntsük el az év során, hogy Reiki tanfolyamra szeretnénk menni, itt bármikor tudunk csatlakozni egy induló csoporthoz.

A Reiki 1 tanfolyamon elsajátíthatjuk a Reiki filozófiáját. Itt megtanulhatjuk az univerzális életenergia működését, a csakrák különleges működését, az energetikai blokkok feloldását, az emberi test energiaáramlatait. A Reiki egy nagyon különleges energiagyógyászaton alapuló módszer, amely tulajdonképpen egy kézrátétellel működő gyógymód. Ezen felül az önfejlesztésben is segít. A tanfolyam elvégzése után mindenki képes lesz megőrizni egészségét, könnyedén felveheti a különféle problémákkal szemben a harcot. A nyugati orvoslásban leginkább a tünetek enyhítéséé a legfőbb szerep, de a Reiki a megelőzésben is hatékony segítséget nyújt. A Reiki a gyökér okot képes megoldani, így a nagyobb problémáknak már esélyük sincs kialakulni. A tanfolyam elvégzése után mindenki képes lesz a különleges reiki kezelések végzésére, a csakrák tisztítására, az auraharmonizálásra és a csakrák feltöltésére is.

 

A beavatás után a rezgésszámunk és az energiaszintünk emelkedik ezáltal a blokkok oldódnak és a lelki valamint szellemi fejlődés beindul. Ennek a tudásnak a mindennapi életben is nagy hasznát fogjuk venni, hiszen a Reiki energia csatornájává válunk. A beavatás így történik meg egy Reiki tanfolyam keretein belül. Az érzékelő képeségünk fejlődik, az energia-átadó képességünkkel együtt. A Reikinél nem kell tartani semmilyen mellékhatástól, hiszen ez egy intelligens energia. Minden korosztálynak ajánlják és bárkin alkalmazható. Ha éppen egy orvosi kezelés alatt állunk, akkor sem kell megriadni, hiszen a Reiki a beavatkozások, kezelések hatékonyságában is segítséget nyújt.