Sokrétű tehetség Lady Gaga

Lady Gaga

A hírességek öltözetét millióan figyelik világszerte, egy-egy fontos eseményt követően a sajtóban számtalan cikk jelenik meg róluk. A BAFTA-gálán például Lady Gaga csodaszép méregzöld Ralph Lauren estélyi ruhája keltett kellemes feltűnést. A gyönyörű darab egyszerű, de ugyanakkor nagyszerű öltözék volt. Az énekesnő 2021-es éve minden kétséget kizáróan sikeres volt, mert nemcsak a saját szépségmárkájával, hanem egy újabb színészi alakításával is remekelt.

Az említett díjátadón kiosztásra kerültek a Brit Film- és Televíziós Akadémia díjai. A Royal Albert Hallban megtartott jeles eseményen Lady Gaga volt az egyik legfeltűnőbb jelenség. Az előadóművészt A Gucci-ház című filmben nyújtott alakításáért jelölték a legjobb női főszereplőnek járó díjra. Bár a filmalkotás mind a kritikusok, mind a rajongók körében megosztó lett, viszont a hölgy bebizonyította, hogy a legjobbak közé tartozik színésznőként is. 2019-ben Lady Gaga már elnyerte, első nőként, a legjobb eredeti zene díját a Csillag születik című filmért.

Kotnyeles csillagjegyek a colore.hu oldalon

Mindenkinek van olyan ismerőse, rokona, aki úgymond, minden lében kanál, folyton beleszól mások dolgaiba, véleményt alkot ezekről. Olvasható egy nagyon érdekes írás a colore.hu weboldalon, aminek témája, hogy melyek azok a csillagjegyek, akik mindenbe beleütik az orrukat. A Bika például mindent mindenkinél jobban tud, ezért ő el sem tudja képzelni, hogy ne ossza meg a véleményét, az élettapasztalatait környezetével. A probléma az, hogy ezen jegy szülöttei nem veszik észre, hogy a kotnyelességük segít vagy csak ront a helyzeten.

A colore.hu cikke szerint, a Nyilas csak jót akar, mégis gyakran sodródik bele nemkívánatos helyzetbe. Az Ikrek ugranak, ha igazságtalanságot szimatolnak, bár sokszor kellemetlen a segíteni akarásuk. Az Oroszlánoknak erős az igazságérzetük és soha nem félnek elmondani a véleményüket. A jegy szülötteiről köztudott, hogy gyakorta főnökösködnek. A Kosok jellemét is taglalja a colore.hu írása. Ők azok, akik mindig beleütik az orrukat mások dolgába, impulzívak és szeretnek tanácsokat osztogatni.