Tisztán vagy keverve jobb a Jack Daniels?

jack daniels

Ez a legendás amerikai márka sok éve stabil termékminőséggel kedveskedik a rajongóinak. Az USA-ban kifejlesztett Jack Daniels az a különlegesség, aminek a megléte szinte alapvető fontossággal bír minden otthoni minibárban. A méltán híres amerikai whisky gazdag aromával és könnyed, füstös ízzel rendelkezik. A márka termékeinek legelhivatottabb rajongói inkább mindentől elkülönítve fogyasztják a Jack Danielst, míg mások a citrom- vagy almalé, valamint a jég alapú koktélokat részesítik előnyben. A neves ital ízleléshez kétféle pohár létezik. A tulipán alakú használatát azoknak tanácsolják, akik értékelni szeretnék az ital színét, illatát és ízét. A vastag üvegből készült és széles aljú poharak a whiskynek a kólával, jéggel és egyéb összetevőkkel való keverésére szolgálnak. A valódi whisky szakértők szerint, az ital hőmérsékletének 18–21 °C közöttinek kell lennie, ugyanis ezen a hőmérsékleten jelenik meg a legjobban az ital igazi aromája és enyhe íze. Alacsonyabb hőfokon a Jack Daniels aromája elvész, magas hőmérsékleten pedig keményebbé és erősebbé válik.