Top 6 – a legnépszerűbb karácsonyi reklámajándékok

Kevesen tudják, hogy a reklámajándék-katalógusokban vannak, kifejezetten karácsonyi ajándékok is, amelyek logózhatóak vagy feliratozhatóak. Ezek a karácsonyi reklámajándékok alkalmasak lehetnek arra, hogy olyan nem kimondottan ügyfélkörbe tartozó, fontos embereknek adjuk őket, akik felé hálát érzünk, így az év vége táján. Az alábbiakban 6 népszerű karácsonyi reklámajándékot mutatunk be, amelyeket szívesen választanak a vállalatok.

  1. Ajándékkosarak

Mindenki örül egy különleges élelmiszerekből, csokoládéból, kávéból és italokból összeállított ajándékkosárnak, hiszen nem mindenki engedheti meg magának, hogy ilyen drága különlegességeket vásároljon. Ha kevés rá a keret, egy elegáns doboz bonbon is megteszi, logózott csomagolással.

  1. Adventi Naptár

Az ilyen karácsonyi reklámajándékokkal időben kell megajándékozni az ügyfeleket, mert akkor nagy eséllyel valóban felkerülnek majd a falra, így cége logója minden egyes nap a szemük előtt lesz karácsonyig.

  1. Stressz labda

Mindenki számára lehet stresszes időszak a karácsony: a munkahelyen felgyűlik a munka, és otthon is rengeteg a teendő. Ezért egy karácsonyi mintájú, logózott stressz labda így ötletes és hasznos ajándék, ügyfeleinek, dolgozóinak, hogy így levezethessék a felgyülemlett stresszt.

  1. Díszek

A karácsonyfa-, ajtó- vagy asztaldíszek például mindig jól jönnek, hiszen mindig kell az utánpótlás, viszont ez esetben a logót érdemesebb inkább a dísz dobozán elhelyezni.

  1. Képeslap

Talán a legolcsóbb karácsonyi reklámajándékok közé sorolható a képeslap. Ez esetben érdemesebb inkább különleges, cége stílusát tükröző, egyedi üzenettel ellátott lapokat nyomtatni.

  1. Karácsonyi CD

Egy karácsonyi dalokat tartalmazó CD ideális ajándék lehet, főleg, ha a lemez borítóján cége logója is elfér.